Sund mad – nej tak!

Efter en periode med en væsentlig sundere levestil end tidligere er jeg stødt på et lidt forunderligt fænomen, som jeg faktisk ikke helt forstår.
Det handler om mange folk enten siger sund mad – nej tak eller direkte rynker på næsen af sund mad. Hvorfor egentlig? Det forstår jeg ikke…

Handler det om at folk er bange for at “gro kaninører”?
Handler det om at sund mad er kedeligt eller ikke smager af noget?
Eller noget helt tredje?

Jeg vil gerne høre din mening om emnet… kom frisk 😉

2 tanker om “Sund mad – nej tak!

  1. Tror ærligt man nogen gange møder mennesker der brænder træt i sundheds debatten. Man hører så meget og stort set hveranden person har jo fundet den gyldne vej til et sundere og dermed bedre liv. Og alle vil så gerne fortælle om det. Måske en ny bølge er folk der blot gerne vil spise og ikke konstant høre om alle livets gyldne sundheds veje. Blot min tanke. Jeg er personligt ramt af sådan en bølge hvad angår økologi.

  2. Hejsa..

    Jeg tror simplethen ikke folk ved hvad sund mad er, så når man snakker om det tror de det smager forfærdeligt.. Det har jeg selv oplevet f.eks med fuldkornspasta, men når de så smager det kan de godt lide det..
    Tror simplethen det stammer lidt fra før i tiden hvor sund mad smagte dårligt og man ikke måtte spise noget som helst, hvis man var på kur..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *